سلبریتی های متولد بهمن افرادی هستند که نکته سنج و تودار هستند. رفتاری عاقلانه و استوار دارند و در انجام کارها خونسرد می باشند. آنها دوست دارند تا مستقل باشند و زندگی آرام و دور از هیاهویی را تجربه کنند. در انجام کارها ثابت قدم هستند و دوست دارند تا برای انجام آنها تا جایی که امکان دارد از دیگران کمک نمی گیرند و دوست دارند تا خودشان آن را به تنهایی انجام دهد. حس ششم قوی دارند و آزادیخواه و کمک رسان هستند. دوست دارند تا آسان زندگی کنند و پرسه زدن در خیابان یا پارک از علاقمندی های اصلی آنها به شمار می رود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با برخی از اینفلوئنسرها که در این ماه به دنیا آمده اند را آشنا کنیم. با iraniancelebrity همراه باشید.
- اگر نمی دانید معنی سلبریتی چیست این مقاله را بخوانید.
سلبریتی های ایرانی متولد بهمن
1- صادق هدایت
صادق هدایت، نویسنده، روشنفکر و مترجم مشهور ایرانی بود که در 28 بهمن سال 1281 در تهران به دنیا آمده بود. او را به دلیل داستان هایی که نوشته و خدماتی که در این راه انجام داده، به همراه استادان دیگری مانند محمد علی جمال زاده، بزرگ علوی و صادق چوبک از پدران داستان نویسی نوین ایرانی یاد می کنند. او به خاطر سبک نوینی که در داستان نویسی ایرانی معرفی کرده بود، پرچم دار بود و به باور بیشتر پژوهشگران، یکی از مشهورترین و درخشان ترین اثر داستانی او رمان بوف کور می باشد. در رشته مترجمی، اثرات معروفی مانند زند و هومن یسن را نیز ترجمه کرده است. این اثر را آنتون چخوف، فرانتس کافکا و آرتور شنیتسلر و ژان پل سارتر نوشته اند. یکی دیگر از کارهای طلایی او را می توان ترجمه متونی از زبان پهلوی به فارسی امروزی دانست که برای نخستین بار او این کار را انجام داده بود.
صادق زمانی که مدرسه را به دلیل چشم درد ترک کرد و پس از یک سال دوباره تحصیلاتش را از مدرسه فرانسوی ها آغاز کرد، در این مدرسه با ادبیات جهانی آشنا شد و علاوه بر آن، به علم های خفیه و متافیزیک علاقمند شد. در دوران جوانی از خوردن گوشت امتناع کرد و کتابی در مورد گیاه خواری منتشر کرد. صادق بر این باور بود که اگر انسان ها می خواهند جنگی اتفاق نیافتد باید در ابتدا از کشتن و خوردن حیوانات دست بردارند. بارها در کتاب هایش می نویسد که گوشت خواری سبب می شود که فرد درنده شود. این نویسنده تا به حال چند بار اقدام به خودکشی کرده است. در سال 1307 خود را در رودخانه مارن فرانسه می اندازد اما قایقی او را نجات می دهد. او آثار زیادی را پس از آن روانه بازار کرد. اما سرانجام در 19 فروردین سال 1330 در شهر پاریس فرانسه در حالی که 48 ساله بود خودکشی کرد.
2- افشین قطبی
مربی ایرانی است که در 19 بهمن سال 1343 در شهر شیراز به دنیا آمده است. او مدتی را به عنوان مربی در تیم ملی کشورمان خدمت کرده است. همچنین در رده باشگاهی هدایت تیم های پرسپولیس و فولاد خوزستان را نیز بر عهده داشته است. زمانی که نوجوان بود به کشور آمریکا مهاجرت کرد. در این کشور فوتبال را دنبال کرد و مدتی را نیز به عنوان کمک مربی در تیم ملی این کشور کار کرده است. همچنین این مربی مشهور با گاس هیدینگ، دیک آفوکات و پیم فربیک همکاری کرده است. در سال 2007 میلادی برای بر عهده گرفتن هدایت تیم فوتبال پرسپولیس به کشورمان بازگشت. در همان سال این تیم را به عنوان قهرمانی لیگ برتر کشورمان رساند و مشهور شد. اما سال بعد از آن اعلام کرد که در ایران امنیت ندارد و استعفا داد و از این خارج شد. دوباره در سال 1388 پس از اینکه علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی کنار رفت، به عنوان فرد بعدی مشغول به کار شد.
از سال 1984 تا سال 1988 هدایت تیم فوتبال زنان دانشگاه جنوب کالیفرنیا را بر عهده داشته است. پس از آن به عنوان مربی فنی به تیم ملی فوتبال این کشور پیوسته است. سپس به مدت دو سال به عنوان آنالیزور تیم ملی فوتبال کره جنوبی کار کرده است و بعد از آن به تیم سوون سامسونگ پیوسته است. افشین دوباره به آمریکا برمی گردد و به عنان کمک مربی در تیم لس آنجلس گلکسی مشغول به کار می شود اما پیشنهاد بهتری از تیم ملی فوتبال کره جنوبی به او می شود و آمریکا را به مقصد سئول ترک می کند. سسپس به تیم پرسپولیس می آید و پس از آن هدایت تیم ملی کشورمان را برعهده می گیرد. او بالاخره پس از چند سال دوباره با بر عهده گرفتن هدایت تیم فولاد خوزستان به فوتبال کشورمان بر می گردد اما دوران چندان موفقی را پشت سر نگذاشت.
3- محمود فرشچیان
نقاش معاصر ایرانی است که در 4 بهمن سال 1308 در شهر اصفهان به دنیا آمده است. در زمینه نقاشی چنان توانمند بود که برخی از آثار او را بعضی از وزیران امور خارجه به سفرا وزرای کشورهای خارجی هدیه می دادند. آثار بی نظیر او در تمام کشورهای جهان از جمله آمریکا، فرانسه، انگلستان و چندین کشور دیگر به نمایش گذاشته شده است. او در سال 1393 به پاس خدمات ارزنده ای که در طول سال ها انجام داده است، نشان افتخار جهادگر در عرصه فرهنگ و هنر را داده اند. پدرش زمانی که کودک بود او را نزد دوستش که نقاش بود برد تا زیر دست او کار کند. میرزا آقا امامی استاد او بود و از همان ابتدا دریافت که محمود استعدادی بی نظیری است و تلاش کرد تا به او آموزش بدهد. پس از مدتی او زیر دست عیسی بهادری رفت و سپس به مدرسه هنرهای زیبای اصفهان منتقل شد.
از آنجا مدتی را برای آموختن هنرهای زیبا به کشورهای اروپا رفت و چندی سالی را در زمینه فرهنگ های این کشورها را به پژوهش پرداخت. او گفته بود که جزء اولین افرادی بوده که با قلم و دفتر وارد موزه می شده و آخرین کسی بوده که از موزه خارج می شد. زمانی که به ایران بازگشت از طرف اداره کل هنرهای زیبایی تهران پیشنهاد همکاری دریافت کرد و در همان جا مشغول شد. او در پست مدیریت اداره ملی و استادی دانشکده زیبایی کار می کرد و چند سالی تلاش های بسیاری کرد. در حال حاضر این استاد در ایالت نیوجرسی آمریکا زندگی می کند و برخی از مواقع در سفرهای دوره ای به ایران می آید. او دستی معیوب داشته که زمانی که از امام هشتم شفا گرفته، به عضویت خادم افتخاری وی درآمده است.
سلبریتی های بازیگر متولد بهمن
سلبریتی های متولد بهمن هر کدام در یک حوزه به خصوصی فعالیت می کنند. بهمن ماه، یکی از متفاوت ترین ماه های سال از نظر ویژگی های شخصیتی متولدین آن است. افرادی که در این ماه به دنیا آمده اند، اغلب دارای ذهنی خلاق، استقلال فکری و شخصیتی کاریزماتیک هستند. در دنیای هنر، سینما، ورزش و موسیقی، بسیاری از سلبریتی های مشهور ایرانی در این ماه متولد شده اند. این افراد معمولاً با نگرش متفاوت و ایده های نوآورانه خود در زمینه های مختلف، تأثیر زیادی بر جامعه و طرفداران خود می گذارند. در ادامه، به معرفی برخی از معروف ترین چهره های بازیگر متولد بهمن می پردازیم.
1-علی نصیریان
بازیگر، کارگردان، سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است که در 15 بهمن سال 1313 در شهر تهران متولد شده است. همچنین او نویسنده ای قابل است. در سال 1380 بود که به خاطر تلاش های مکرر و آثاری که در تاریخ سینمای ایران بر جای گذاشت، به عنوان چهره ماندگار ایرانی شناخته شد و نشان درجه یک هنری را از ان خود کرد. زمانی که کودک بود به تماشای تغزیه های نمایشی می رفت و از همان زمان به بازیگری علاقمند شد. هر جا که معرکه گیری، پرده خوانی، نقالی و خیمه شب بازی برپا بود، یکی از تماشاگران پر و پا قرص آن علی نصیریان بود. از همکلاسی های او در دوران دبیرستان می توان به جمشید لایق، اسماعیل داورفر و مهدی فتحی اشاره کرد. در این کلاس انها موسیقی، تئاتر و ادبیات یاد می گرفتند. در سال 1332 از طریق همکلاسی خود به نام فهیمه راستکار با شاهین سرکیسیان آشنا شد.
پس از این آشنایی بود که زندگی هنری این بازیگر آغاز شد. او در اولین دوره مسابقات نمایش نامه نویسی با نمایش بلبل سرگشته شرکت کرد و اولین جایزه آن را از آن خود کرد. یک سال پس از آن اداره ای به نام هنرهای نمایشی افتتاح شد و از نصیریان خواسته شد تا در آنجا کار کند. او آنجا گروه تئاتری راه اندازی کرد و با افراد مشهور دیگری کار کرد. سپس کلید بازی در نمایشنامه های تلویزیون از همانجا زده شد. اولین حضور او در فیلم های سینمایی با فیلم گاو به کارگردانی داریوش مهرجویی رقم خورد. از آثار معروف سینمایی که این سلبریتی در آن نقش آفرینی کرده است، می توان به آقای هالو، پستچیف کفش های میرزا نوروز، شیر سنگی، ناخدا خورشید، هزاردستان، سال های خاکستر، بوی پیراهن یوسف، میوه ممنوعه و شهرزاد اشاره کرد.
2- علیرضا خمسه
بازیگر، فیلم نامه نویس، کارگردان و مجری تلویزیونی ایرانی است که در 9 بهمن سال 1331 در تهران به دنیا آمده است. در سال 1360 برای اولین بار در فیلم سینمایی مرگ یزدگرد بازی کرد و خود را به سینمای ایران شناساند. او به خاطر بازی در فیلم بیست جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را از جشنواره فیلم فجر در سال 1387 دریافت کرد. این بازیگر تحصیلات عالی خود را در دانشگاه شهید بهشتی در رشته روانشناسی به اتمام رسانده است. در سال 1357 به کشور فرانسه مهاجرت کرد و در آنجا دوره های پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را یاد گرفت. پس از دو سال دوباره به ایران بازگشت و در سال 1360 به او پیشنهاد کاری داده شد.
استایل خاص و نوع چهره ای که داشت به همراه میمیک صورتی که در هنگام صحبت کردن داشت، توجه کمدین سازهای ایران را به خود جلب کرد. پس از اینکه فیلم مرگ یزدگرد را بازی کرد، بیشتر کارگردانان کمدی به سراغ او رفتند و کارهایی مانند نوروزنامه، هوشی و موشی، بورزید و بخندید، حواستو جمع کن و نگاه سوم را کار کرد. در سال 1367 او در کنار بزرگانی مانن علی نصیریان، ایرج طهماسب و گوهر خیر اندیش نقش آفرینی کرد. روز باشکوه نام این فیلم بود و استقبال خوبی هم از آن شد اما از زمانی که در مجموعه تلویزیونی هوشیار و بیدار در سال 1367 بازی کرد، مورد توجه عام و خاص قرار گرفت. از آخرین کارهای او مجموعه تلویزیونی پایتخت می باشد که تا به حال 5 سری از آن ساخته شده است. او در این مجموعه نقش بابا پنجعلی را بازی می کند.
3- شهاب حسینی
بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر می باشد که در 14 بهمن سال 1352 به دنیا آمده است. او یکی از سلبریتی های متولد بهمن است که در سال 1387 به خاطر بازی در فیلم سوپر استار موفق شد تا جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کند. همچنین یکی از مهمترین جوایز فردی او دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن به خاطر بازی در فیلم فروشنده می باشد. کارگردانی این فیلم را آقای اصغر فرهادی بر عهده داشت. علاوه بر آن، او یکی از بازیگرانی است که موفق شده تا خرس نقره ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین المللی فیلم برلین را در سال 2011 از آن خود کند. او این جایزه را به خاطر بازی در فیلم جدایی نادر از سیمین دریافت کرده است.
نخستین فیلمی که او در حوزه سینما بازی کرده است، فیلم رخشاره بود که کارگردانی آن را امیر قویدل بر عهده داشت. واکنش پنجم، این زن حرف نمی زند، زهر عسل ، رستگاری در هشت و بیست دقیقه و چندین فیلم دیگر از هنرنمایی او به یادگار مانده است. او به خاطر بازی در فیلم رستگاری در هشت و بیست دقیقه نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. اما عرصه کارگردانی خود را در سال 1392 با ساخت فیلم ساکن طبقه وسط شروع کرد. همچنین او دو سال بعد از آن فیلم کوتاهی به نام بیا با من را ساخت. آخرین فیلمی که او ساخته فیلم مقیمان ناکجا می باشد.
4- رویا نونهالی
بازیگر و کارگردان سینما، تلویزیون و تئاتر است که در 24 بهمن سال 1341 در تهران به دنیا آمده است. او دارای اصالتی مازندرانی می باشند. به خاطر تجربه ای که در زمینه سینما دارد از او برای داوری در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر دعوت شد و در حال حاضر در برنامه عصر جدید به عنوان داور فعالیت می کند. او در سال 1367 به خاطر بازی در فیلم عروسی خوبان، جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از هفتمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. سپس در سال 1997 فیلم برای بازی در فیلم فصل پنجم از جشنواره رامی ین فرانسه تندیس طلایی بهترین بازیگر زن را نیز برنده شد. او در سال 78 نیز از هجدهمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن را برای فیلم بوی کافور عطر یاس را از آن خود کرد.
سپس او در سال 1382 در فیلم خواب و بیدار نقش آفرینی کرد و از هفتمین جشن حافظ جایزه بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی را دریافت کرد. یک سال پس از آن برای بازی در فیلم ماهی ها عاشق می شوند، از نهمین جشنواره دنیای تصویر برای بازی جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن را در کارنامه خود ثبت کرد. آخرین جایزه های او در سال 97 بدست آمد که برای بازی در سیرال شهرزاد و فیلم کوتاه هایلایت به ترتیب جایزه های بهترین بازیگر زن را از هجدهمین جشن دنیای تصویر و جایزه بهترین بازیگر زن به عنوان زن الهام بخش را از جشنواره فاستیگوس آمریکا از آن خود کرد.
5- میترا حجار
میترا حجار، بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ 14 بهمن 1355 در مشهد متولد شد. او از همان ابتدا با داشتن ویژگی هایی خاص در شخصیت و استعدادهای هنری اش توانست خود را در عرصه هنر مطرح کند. میترا حجار به عنوان نخستین فرزند خانواده، در کنار خواهر و برادرش در محیطی فرهنگی رشد کرد. پدرش، محمد حسن حجار، و مادرش، مهری جاهد، از خانواده هایی بودند که همواره او را در مسیر هنر و فعالیت های فرهنگی تشویق و حمایت می کردند.
حجار بازیگری را در سال 1376 با حضور در فیلم غریبانه به کارگردانی احمد امینی آغاز کرد. این فیلم که به نوعی آغاز راه هنری او بود، نقشی کوچک را به او محول کرد. اما همین حضور ابتدایی باعث شد که او به سرعت وارد دنیای سینما شود و در طی سال های بعد، نقش های به یادماندنی ای را ایفا کند. در سال 1378، با ایفای نقش در فیلم متولد ماه مهر به کارگردانی فریدون جیرانی، توانست تحسین های فراوانی را از منتقدان و مخاطبان سینما جلب کند. این فیلم به نوعی نقطه عطفی در مسیر هنری میترا حجار بود و او را به عنوان یکی از بازیگران با استعداد سینمای ایران معرفی کرد.
همین نقش باعث شد که در جشنواره فیلم فجر همان سال، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را از آن خود کند. حضور میترا حجار در تلویزیون نیز قابل توجه است. او با بازی در مجموعه تلویزیونی پلیس جوان در سال 1380 به کارگردانی سیروس مقدم، وارد عرصه تلویزیون شد. در این سریال با بازیگرانی چون داریوش ارجمند، شهاب حسینی و مریلا زارعی همبازی شد. این حضور در تلویزیون باعث شد که او علاوه بر سینما، در دنیای تلویزیون نیز جایگاه ویژه ای پیدا کند.
6- فلور نظری
فلور نظری، بازیگر توانمند سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ 1 بهمن 1347 در شهر لاهیجان استان گیلان به دنیا آمد. او فرزند خانواده ای فرهنگی است و در کنار دو خواهر و یک برادر بزرگ شد. پس از اخذ مدرک لیسانس، به هنر بازیگری علاقه مند شد و در کلاس های بازیگری محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شرکت کرد. او فعالیت هنری خود را در سال 1375 با بازی در مجموعه تلویزیونی فریاد بی صدا به کارگردانی داریوش جهانگیری آغاز کرد.
پس از آن، در سال 1379 با فیلم سینمایی شور عشق به کارگردانی یدالله صمدی وارد دنیای سینما شد. شهرت او با بازی در سریال مسافری از هند در سال 1381 دوچندان شد. نقش راجا در این سریال، توجه بسیاری از مخاطبان را به خود جلب کرد. همچنین، بازی در سریال خانه به دوش در سال 1383 به کارگردانی رضا عطاران، از دیگر نقش های به یادماندنی اوست. فلور نظری سال ها پیش ازدواج کرده و یک پسر به نام شروین دارد.
او نزدیک به 20 سال است که به همراه پسرش در کشور آلمان زندگی می کند. با وجود زندگی در خارج از کشور، همچنان با پروژه های هنری در ایران همکاری دارد و به کشورش سفر می کند. فلور نظری علاوه بر فعالیت های هنری، در زمینه های اجتماعی نیز فعال است. او به عنوان سفیر کودکان بد سرپرست و سفیر مبارزه با مواد مخدر فعالیت می کند. همچنین، به هنرهای تجسمی علاقه مند است و در زمینه های نقاشی و نویسندگی نیز فعالیت هایی داشته است.
7- امیرحسین رستمی
امیرحسین رستمی یکی دیگر از بازیگران و سلبریتی های متولد بهمن است. او محبوب و شناخته شده است که در تاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد. او در یک خانواده فرهنگی بزرگ شد و از همان دوران نوجوانی علاقه زیادی به دنیای هنر و بازیگری داشت. این علاقه از دوران تحصیل در مدرسه شروع شد و به تدریج تبدیل به هدف زندگی اش شد. امیرحسین رستمی فعالیت های هنری خود را با شرکت در کارگاه آزاد بازیگری به مدیریت امین تارخ در سال ۱۳۸۲ آغاز کرد.
در سال ۱۳۸۵، اولین فیلم سینمایی اش را با عنوان فقط چشم هاتو ببند به کارگردانی فریدون جیرانی تجربه کرد. او به سرعت وارد عرصه بازیگری حرفه ای شد. بازی در این فیلم و همچنین در نقش های مختلفی که در تلویزیون به عهده گرفت، باعث شد امیرحسین رستمی توجه بسیاری از مخاطبان را جلب کند. او در تلویزیون هم در سریال های مختلفی حضور یافت که از آن میان می توان به سریال های پربازدیدی مانند مسیر انحرافی و بچه های نسبتا بد اشاره کرد
علاوه بر فعالیت های سینمایی و تلویزیونی، امیرحسین رستمی در تئاتر نیز حضور داشته است و در چندین نمایش موفق بازی کرده است. این تجربه ها باعث شد که او به عنوان بازیگری خوبی شناخته شود که در انواع رسانه ها و ژانرها قادر به درخشش است. در زندگی شخصی، امیرحسین رستمی با پوراندخت الستی در سال ۱۳۷۸ ازدواج کرده و حاصل این ازدواج پسری به نام ارشیا است. او یک خانواده ساده و آرام دارد و ترجیح می دهد زندگی شخصی اش از حاشیه ها دور بماند.
8 – ساعد سهیلی
ساعد سهیلی، بازیگر جوان و از سلبریتی های متولد بهمن محبوب سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۶۶ در مشهد به دنیا آمد. او فرزند سعید سهیلی، کارگردان معروف سینما، و مهناز منتظمی است. ساعد در یک خانواده هنری بزرگ شد و از همان دوران کودکی در فضای سینما و هنر پرورش یافت. او دارای یک برادر به نام سینا مهراد است که خود نیز به عنوان بازیگر در صنعت سینما فعالیت می کند. دو خواهر به نام های سارا و صبا دارد که هر یک در حوزه های مختلف سینما، تلویزیون و تئاتر مشغول به کار هستند.
فعالیت هنری ساعد سهیلی از دوران نوجوانی آغاز شد. در سن ۱۴ سالگی، او با حضور در فیلم شب برهنه به کارگردانی پدرش، اولین تجربه خود در عرصه بازیگری را کسب کرد. این حضور در کنار پدرش به او فرصتی ویژه برای ورود به دنیای سینما داد. پس از آن، ساعد در فیلم های دیگری همچون دسیسه و پات نیز به ایفای نقش پرداخت. وی توانست با درخشش در این آثار، خود را به عنوان یک بازیگر جوان و مستعد معرفی کند.
اما شهرت واقعی ساعد سهیلی با بازی در فیلم چند متر مکعب عشق در سال ۱۳۹۲ رقم خورد. این فیلم به کارگردانی جمشید محمودی، داستانی پر احساس و در عین حال تأثیرگذار را روایت می کرد که نقش آفرینی ساعد در آن مورد توجه ویژه منتقدان و تماشاگران قرار گرفت. او برای این نقش موفق به دریافت تندیس زرین جشن خانه سینما شد که یکی از معتبرترین جوایز سینمایی ایران است. این موفقیت، نقطه عطفی در زندگی حرفه ای او بود و جایگاه او را به عنوان یک بازیگر برجسته در سینمای ایران تثبیت کرد.
9 – بهنام تشکر
بهنام تشکر، بازیگر و صداپیشه برجسته سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۵۵ در بندر انزلی به دنیا آمد. او اصالتاً آذری زبان است و دوران کودکی خود را در شهر هشتپر گذراند. بهنام در یک خانواده هنری پرورش نیافت، اما علاقه به هنر از همان دوران نوجوانی در او شکل گرفت. او تحصیلات خود را در رشته اقتصاد بازرگانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به پایان رساند، اما سرنوشت هنری اش او را به سوی بازیگری کشاند.
فعالیت هنری بهنام تشکر در عرصه تئاتر از سال ۱۳۷۵ آغاز شد. او در ابتدا با بازی در تئاتر تجربیات بسیاری کسب کرد و با مهارت خود توانست در این عرصه توجه ها را جلب کند. اما شهرت واقعی او با ورود به تلویزیون و بازی در سریال ساختمان پزشکان آغاز شد. او در این مجموعه تلویزیونی نقش نیما افشار را بازی کرد و با این نقش توانست در دل مخاطبان جایگاه ویژه ای پیدا کند. موفقیت این نقش برای بهنام تشکر به منزله آغاز دوران جدیدی در حرفه اش بود که به تدریج او را به یکی از چهره های برجسته تلویزیون ایران تبدیل کرد.
سریال های دیگری که بهنام تشکر در آن ها حضور داشت، شامل دزد و پلیس، دودکش و پژمان می شود. او در این آثار به عنوان یک بازیگر با توانایی های بی نظیر در ایفای نقش های مختلف ظاهر شد و به خوبی توانست خود را در میان بازیگران موفق و شناخته شده ایران قرار دهد. بهنام به دلیل تنوع در انتخاب نقش ها و توانایی در نمایش احساسات و ویژگی های شخصیتی مختلف، به سرعت در دل مخاطبان جایگاه خود را پیدا کرد.
10- مهرداد صدیقیان
مهرداد صدیقیان یکی از بازیگران جوان و بااستعداد سینما و تلویزیون ایران است که در ۳۰ بهمن ۱۳۶۷ در تهران به دنیا آمد. او از همان دوران نوجوانی به هنر علاقه مند شد و تصمیم گرفت مسیر زندگی اش را در دنیای بازیگری پیش بگیرد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در تهران گذراند و پس از اتمام دوره های آموزشی عمومی، وارد دنیای هنر شد. مهرداد از ابتدا با وجود شرایط دشوار و بدون هیچ گونه حمایت خاصی از سوی خانواده، راه خود را در عرصه بازیگری پیدا کرد و به یکی از چهره های برجسته سینما و تلویزیون تبدیل شد.
فعالیت حرفه ای مهرداد صدیقیان در عرصه بازیگری با حضور در فیلم عصر جمعه به کارگردانی مونا زندی در سال ۱۳۸۴ آغاز شد. این فیلم به نوعی دروازه ای برای ورود مهرداد به دنیای بازیگری بود. در این فیلم او توانست توانایی های خود را نشان دهد و برای اولین بار با مخاطبان سینما آشنا شود. اما موفقیت های اصلی او به تدریج به دنبال پروژه های بعدی اش رخ داد. یکی از مهم ترین نقش آفرینی های او در فیلم اتوبوس شب بود که به کارگردانی کیومرث پوراحمد ساخته شد. در این فیلم مهرداد در کنار بزرگان سینمای ایران مانند خسرو شکیبایی بازی کرد و توانست توجه منتقدان را به خود جلب کند.
شهرت مهرداد صدیقیان با حضور در سریال های تلویزیونی افزایش یافت. او در سال ۱۳۹۳ با بازی در سریال مدینه به کارگردانی سیروس مقدم، به یکی از چهره های مطرح تلویزیون تبدیل شد. این سریال در کنار محبوبیت بالایی که داشت، نام مهرداد را در ذهن بسیاری از تماشاگران تلویزیون ثبت کرد. او همچنین در سریال هایی مانند سقوط یک فرشته، دیوار، و حیرانی به ایفای نقش پرداخت و با انتخاب های متنوع خود توانست جایگاه خود را در دنیای تلویزیون مستحکم کند.
11- عباس غزالی
عباس غزالی در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۶۳ در تهران به دنیا آمد. او از همان دوران کودکی و نوجوانی به هنر و دنیای بازیگری علاقه مند شد و این علاقه او را به سوی دنیای پرهیجان بازیگری کشاند. عباس غزالی که در ابتدا به کارگردانی سینما علاقه مند بود، توانست پس از ورود به این عرصه، خود را در میان بازیگران مطرح کشور جای دهد. تحصیلات خود را در رشتهٔ کارگردانی سینما به پایان رساند و به سرعت توانست استعداد و توانایی های خود را در دنیای سینما و تلویزیون به نمایش بگذارد.
آغاز فعالیت هنری عباس غزالی به تئاتر باز می گردد. او در سال ۱۳۷۶ با حضور در تئاتر، فعالیت هنری خود را آغاز کرد. در این دوران، او به خوبی توانست استعدادهای خود را در عرصه های مختلف هنری به اثبات برساند و به تدریج در دنیای بازیگری مطرح شد. عباس با ایفای نقش های مختلف در نمایش های متعدد، خود را به عنوان یک بازیگر حرفه ای معرفی کرد. این دوران آموزشی برای عباس فرصتی بود تا توانایی های خود را در دنیای بازیگری محک بزند و از آن زمان به تدریج به یک بازیگر شناخته شده تبدیل شود.
شهرت عباس غزالی پس از حضور در سریال های تلویزیونی افزایش یافت. یکی از مهم ترین نقاط عطف در کارنامهٔ هنری او، حضور در سریال وضعیت سفید به کارگردانی حمید نعمتالله در سال ۱۳۸۹ بود. او در این سریال نقش امیرعلی را بازی کرد و بازی او در این نقش به حدی درخشان بود که توجه بسیاری از مخاطبان و منتقدان را جلب کرد. این سریال به سرعت مورد توجه قرار گرفت و عباس غزالی را به یکی از چهره های محبوب تلویزیون تبدیل کرد.
12- رضا بنفشه خواه
رضا بنفشه خواه، بازیگر با سابقه سینما و تلویزیون ایران، در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۳۲۲ در تهران به دنیا آمد. او در یک خانواده هنرمند بزرگ شد و از دوران کودکی به هنر علاقه داشت. رضا بنفشه خواه پس از دریافت دیپلم در سال ۱۳۴۲، وارد هنرکده آناهیتا شد و بازیگری را زیر نظر استادان این هنرکده آغاز کرد. نخستین تجربه تئاتری او در همان سال رقم خورد و به سرعت در این حوزه شناخته شد. پس از انقلاب اسلامی، رضا بنفشه خواه فعالیت های هنری خود را در تلویزیون و سینما ادامه داد. او در سال ۱۳۶۰ با نمایش سرود سرخ به دنیای بازیگری بازگشت و در سال ۱۳۶۲ با سریال مخمصه وارد تلویزیون شد.
اولین فیلم سینمایی او شب مکافات در سال ۱۳۶۳ بود. یکی از نقش های به یادماندنی رضا بنفشه خواه، بازی در نقش محمدرضا شاه پهلوی در چهار سریال مختلف است که توجه بینندگان را به خود جلب کرد. رضا بنفشه خواه در سال ۱۳۴۸ با جشنیه نیلچی زاده رهبر ازدواج کرد که ثمره این سه پسر به نام های بیژن، هژیر و پژمان است. بیژن بنفشهخواه، یکی از پسران او، خود از بازیگران شناخته شده تلویزیون و سینما است. او یکی از قدیمی ترین سلبریتی های متولد بهمن است.
13- گلوریا هاردی
گلوریا هاردی، بازیگر ایرانی فرانسوی، در تاریخ ۳۱ ژانویه ۱۹۸۲ در شهر بوردو فرانسه به دنیا آمد. او از مادری ایرانی با اصالت شیرازی و پدری فرانسوی متولد شد و دوران کودکی و نوجوانی خود را در پاریس و سوئیس گذراند. گلوریا علاقه شدیدی به هنر و موسیقی داشت و به همین دلیل، بعد از فارغ التحصیلی از مدرسه عالی موسیقی، به دنیای بازیگری قدم گذاشت. پیش از ورود به عرصه بازیگری، او به صورت حرفه ای در زمینه موسیقی فعالیت داشت و در پی علاقه به هنرهای نمایشی، وارد دنیای بازیگری شد.
گلوریا هاردی در سال ۲۰۱۲ در جشنواره فیلم پاریس با ساعد سهیلی، بازیگر ایرانی، آشنا شد و این آشنایی منجر به ازدواج آن ها در همان سال گردید. بعد از ازدواج، او تصمیم گرفت زبان فارسی را بیاموزد تا بتواند راحت تر در دنیای بازیگری ایران فعالیت کند. گلوریا در سال ۲۰۱۵ با حضور در سریال کیمیا به کارگردانی جواد افشار، اولین تجربه تلویزیونی خود را در ایران به دست آورد و نقش رها را ایفا کرد. این نقش مورد توجه بسیاری از تماشاگران قرار گرفت و گلوریا توانست به سرعت در میان مخاطبان شناخته شود.
سلبریتی های خواننده متولد بهمن
سلبریتی های متولد بهمن که در عرصه کارگردانی کار می کنند بسیار مشهور هستند. هر کدام از آن ها توانسته اند با خلق آثار فوق العاده بسیار بدرخشند و بازیگران زیادی را متولد و معرفی کنند. این اشخاص با تجربه زیادی که دارند توانسته اند بارها جوایز زیادی نیز کسب کنند و نام خود را درخشان سازند. در این بخش به سلبریتی های متولد بهمن که کارگردان هستند اشاره می کنیم.
1- شادمهر عقیلی
خواننده، ترانه سرا، تهیه کننده موسیقی و بازیگر ایرانی است که به عنوان یکی دیگر از سلبریتی های متولد بهمن شناخته می شود. او در هتفتمین روز بهمن در سال 1351 به دنیا آمده است. زمانی که کودکی بیش نبود، با تماشای سازهای موسیقی به آنها علاقه پیدا کرد. او در هنرستان موسیقی ثبت نام کرد و تحصیلات خود در این زمینه را پیش برد. سپس در سال 1376 با گروهی از همین هنرستان به واحد موسیقی صدا و سیما رفتند. در آن زمان فواد حجازی نیز عضو آن گروه بود و در همان موقع بود که او با خشایار اعتمادی و علی رضا عصار دوست شد. بهار من اسم اولین آلبوم او بود که به صورت بی کلام ضبط شده بود. آن آلبوم مورد استقبال قرار گرفت و موجب شد تا شادمهر مصمم تر پیش رود. سپس آلبوم دهاتی را منتشر کرد که موجی بزرگ از خود منتشر کرد و موجب شد تا بیشتر موسیقی های پاپ پس از انقلاب را تحت تاثیر خود قرار دهد.
این خواننده توانست با این آلبوم رکورد فروش موسیقی را بزند. گفته می شود که فروش آن بیش از دو و نیم میلیون نسخته بوده است. سپس یک آلبوم دیگر را با نام گل یاس را هم منتشر کرد که گفته می شود با اهداف سیاسی انجام شده است. سپس در فیلم سینمایی پر پرواز به نقش آفرینی پرداخت. او در این فیلم نقش خواننده ای را بازی می کند که به او مجوز انتشار آثارش را نمی دهند و قصد دارد به همین خاطر از کشور خارج شود. اما سرانجام داستان همین فیلم هم برای او اتفاق افتاد و در سال 1380 پس از اینکه فیلم شب برهنه اکران شد، ایران به ترک کرد و در کشورهای کانادا و آمریکا به ادامه فعالیت خود پرداخت.
2- علیرضا عصار
خواننده، آهنگساز و نوزنده ایرانی است که در 4 بهمن سال 1348 در تهران به دنیا آمده است. تحصیلات عالی خود را در رشته حقوق تا مقطع کارشناسی به پایان رسانده است. او از 5 سالگی شروع به یادگیری نواختن پیانو را آغاز کرد و زیر دست کاووس سمندر کار با این ساز را یاد گرفت. زمانی که تنها 16 سال داشت اولین کنسرت خود در حالی که مسئول نواختن پیانو را تجربه کرد. سپس دوباره در سن 22 سالگی در همین پست در تئاتر پیروزی در شیکاگو هنرنمایی کرد. از ترانه عیدانه اولین تجربه خوانندگی او به طور رسمی یاد می شود.
او این قطعه را به سفارش مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما اجرا کرد. سپس پیشنهاد شد تا او قطعه فیلم سینمایی مرد عوضی را بخواند و پس از آن با خواننده مشهور دیگری به نام محمد اصفهانی قطعه قدسیان آسمان را به طور مشترک اجرا کرد. علاوه بر آن، این خواننده با شادمهر عقیلی هم یک ترانه مشترک به نام باغ زندگی دارد که یکی از معروف ترین کارهای او به شمار می رود. شهرداد روحانی یکی دیگر از موزیسین هایی است که به طور مشترک آلبوم نهان مکن را اجرا کرده است.
3- حسن ریاحی
موسیقی دان و آهنگساز معروف ایرانی است که در 22 بهمن 1323 در شهر شیراز به دنیا آمده است. او سابقه ریاست هیئت داوران جشنواره موسیقی فیلم فجر را در کارنامه خود دارد. موسیقی سرود ملی فعلی ایران را او نواخته است. زمانی که کودک بود از پدرش طریقه کار با پیانو را یاد گرفت. در سن 12 سالگی نام او را در هنرستان موسیقی ثبت نام کردند و از همان زمان وارد دنیا حرفه ای شد. تخصص او نواختن ساز ویولن بود. پس از مدتی تصمیم گرفت تا برای ادامه تحصیلات خود به آمریکا برود. او تحصیلات عالی خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته موسیقی از در دانشگاه تمپل و کمبز فیلادلفیای آمریکا به پایان رساند.
سپس در سال 1361 توانست تا مدرک دکترای موسیقی خود را از همان دانشگاه دریافت کند. زمانی که به ایران برگشت، از طرف واحد موسیقی سازمان صدا و سیما پیشنهادی دریافت کرد و در همان جا مشغول به کار شد. در حال حاضر هم مسئولیت هایی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد دارد. همچنین این موسیقی دان آلبومی به نام بوی بهار را نیز به بازار عرضه کرده است که تک آهنگ هایی را دارد. او تا به حال پست های مختلفی داشته که می توان به معاون و مدیر هنری تالار رودکی، رئیس هنرستان آواز رودکی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تهرانف مدیر پژوهش هنر دانشکده هنر و معماری، سر دبیر مجله موسیقی، ریاست گروه موسیقی دانشکده صدا و سیما، ریاست انجمن آهنگسازان جوان صدا و سیما و چندین پست دیگر که در آنها خدمت کرده است.
رضا میرکریمی
رضا میرکریمی، کارگردان، تهیه کننده و نویسنده برجسته سینمای ایران، در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۴۵ در تهران به دنیا آمد. او از دوران کودکی علاقه زیادی به هنر و سینما داشت. این علاقه را با تحصیل در رشته فیلم سازی و فعالیت در انجمن سینمای جوان دنبال کرد. رضا میرکریمی یکی از چهره های شناخته شده و موفق سینمای ایران است که آثارش در ایران و خارج از کشور تحسین بسیاری را به دنبال داشته است. میرکریمی فعالیت حرفه ای خود را در دنیای سینما از اواسط دهه ۱۹۹۰ آغاز کرد و به زودی با ساخت فیلم هایی که همواره با نگاهی انسانی، اجتماعی و فلسفی به مسائل روز پرداخته بودند، به شهرت رسید. فیلم های او همواره از لحاظ داستانی و سینمایی دارای ویژگی های خاصی بوده اند که آن ها را از سایر آثار سینمایی ایران متمایز می کند.
سیروس الوند
الوند، کارگردان و فیلم نامه نویس برجسته ایرانی، در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۲۹ در تهران به دنیا آمد. او فعالیت هنری خود را به عنوان منتقد سینما در مجلاتی نظیر ستاره سینما و فردوسی آغاز کرد و سپس به نویسندگی فیلم نامه پرداخت. در سال ۱۳۵۳، الوند نخستین فیلم بلند خود با عنوان سنجر را کارگردانی کرد که به دلیل شرایط خاص آن دوران، هرگز به نمایش عمومی درنیامد. با این حال، در سال ۱۳۵۶، فیلم فریاد زیر آب را ساخت که با بازی داریوش اقبالی و شهره آغداشلو همراه بود و مورد استقبال گسترده ای قرار گرفت.
بهمن فرمان آرا
بهمن فرمان آرا، یکی از کارگردانان و نویسندگان برجسته سینمای ایران، در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۲۰ در اصفهان به دنیا آمد. او از همان دوران کودکی به هنر علاقه مند بود و در خانواده ای با پنج فرزند پرورش یافت. پدرش صاحب یک کارخانه نساجی بود و این امر باعث شد تا بهمن فرمان آرا در محیطی فرهنگی و هنری رشد کند. او در سن ۱۶ سالگی برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در مدرسه هنرهای دراماتیک به تحصیل پرداخت. پس از آن، برای ادامه تحصیلات دانشگاهی به کالیفرنیای جنوبی رفت و در رشته کارگردانی فارغ التحصیل شد.
پس از بازگشت به ایران در سال ۱۳۴۵، فرمانآرا فعالیت های خود را به عنوان منتقد سینما آغاز کرد و در روزنامه های مختلف فعالیت داشت. او سپس به تلویزیون ملی پیوست و در آن جا نیز در زمینه های مختلف سینمایی فعالیت کرد. نخستین فیلم بلند او، شازده احتجاب، در سال ۱۳۵۳ ساخته شد و توانست در جشنواره جهانی تهران جایزه بهترین فیلم را به دست آورد. این فیلم به عنوان یکی از آثار مهم تاریخ سینمای ایران شناخته می شود.
سلبریتی های متولد بهمن در زمینه سینما
یکی از سلبریتی های متولد بهمن که در زمینه سینما و تلویزیون بسیار فعال بوده و دستاوردهای مختلفی را کسب کرده است، علیرضا خمسه می باشد. او پانتومیم را در کشور فرانسه آموخت و زمانی که برگشت به طور اتفاقی نظر مسئولان سینما و تلویزیون را با میمیک صورتش جلب کند. چروک صورت منحصر به فرد او موجب شد تا طنز پردازان سینما به سراغ او بیایند و خیلی سریع به یکی از ستارگان تبدیل شود.
سلبریتی های متولد بهمن در زمینه خوانندگی
سلبریتی های متولد بهمن که در عرصه موسیقی فعالیت می کنند، افراد برجسته ای هستند که با صدای خاص و آثار خود توانسته اند جایگاه ویژه ای در دل مردم پیدا کنند. این هنرمندان به واسطه توانمندی های موسیقایی، آثار ماندگاری از خود به جا گذاشته اند که تاثیرات زیادی بر فرهنگ موسیقی کشور داشته است. در ادامه، به معرفی برخی از این سلبریتی های متولد بهمن خواهیم پرداخت. آن هایی که با صدای خود در دنیای موسیقی شناخته شده اند و آثارشان به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
علیرضا قربانی
علیرضا قربانی، یکی از برجسته ترین خوانندگان و سلبریتی های متولد بهمن، در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۵۱ در تهران به دنیا آمد. او از همان دوران کودکی به موسیقی علاقه مند بود و این علاقه به سرعت در زندگی حرفه ای اش نمایان شد. علیرضا در ابتدا تحصیلات خود را در رشته زیست شناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران دنبال کرد، اما عشق به موسیقی او را به سوی دنیای هنر سوق داد.
قربانی فعالیت های موسیقایی خود را از سنین نوجوانی آغاز کرد و در سال ۱۳۶۳ وارد عرصه موسیقی شد. او به طور حرفه ای از سال ۱۳۷۸ به عنوان خواننده در ارکستر ملی ایران شروع به فعالیت کرد. این ارکستر، که تحت رهبری استاد احمد خسروی فعالیت می کرد، برنامه های مختلفی را در ایران و خارج از کشور اجرا کرد. در طول این سال ها، علیرضا قربانی توانست جایگاه خود را در موسیقی کلاسیک ایرانی تثبیت کند و به یکی از چهره های معتبر موسیقی سنتی ایران تبدیل شود.
علی زند وکیلی
علی زند وکیلی، خواننده محبوب و توانمند ایرانی، در ۲۳ بهمن ۱۳۵۹ در شیراز به دنیا آمد. او با صدای خاص و جذاب خود در دنیای موسیقی ایران شناخته شده است. وی توانسته به یکی از چهره های برجسته در عرصه موسیقی تلفیقی سنتی و پاپ تبدیل شود. سبک موسیقی علی زند وکیلی ترکیبی از موسیقی سنتی ایرانی و پاپ است. او توانسته با این سبک خاص خود به آثار بی نظیری دست یابد که همگان را تحت تاثیر قرار داده است. یکی از معروف ترین آثار او، آهنگ فصل پریشانی است که در سریال آقازاده پخش شد و با استقبال فراوانی رو به رو شد. این آهنگ و دیگر آثار او، نشان از توانایی بی نظیر او در خلق موسیقی دارد.
مهدی احمدوند
مهدی احمدوند، خوانندهٔ محبوب ایرانی، در ۲۳ بهمن ۱۳۶۸ در تهران به دنیا آمد. او با صدای گرم و احساسی خود، توانسته است جایگاه ویژه ای در موسیقی پاپ ایران پیدا کند. مهدی احمدوند در رشتهٔ موسیقی تحصیل کرده و از سنین کودکی با نواختن گیتار آشنا شد. او فعالیت حرفه ای خود را با آهنگسازی و تنظیم آغاز کرد و سپس به خوانندگی پرداخت. با انتشار آهنگ هایی مانند عشق اول و دیوونه توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند.
مهدی احمدوند با ترکیبی از موسیقی پاپ و ملودی های ایرانی، آثار متنوعی را ارائه داده است. او با برگزاری کنسرت های متعدد در شهرهای مختلف ایران و همچنین در خارج از کشور، ارتباط نزدیکی با هواداران خود برقرار کرده است. کنسرت های مهدی احمدوند همواره با استقبال گرم مخاطبان همراه بوده و لحظات خاطره انگیزی را برای آنان رقم زده است.
حمید هیراد
حمید هیراد، خوانندهٔ محبوب ایرانی، در ۲۳ بهمن ۱۳۶۸ در تهران به دنیا آمد. او با صدای گرم و احساسی خود، توانسته است جایگاه ویژه ای در موسیقی پاپ ایران پیدا کند. حمید هیراد در رشتهٔ موسیقی تحصیل کرده و از سنین کودکی با نواختن گیتار آشنا شد. او فعالیت حرفه ای خود را با آهنگسازی و تنظیم آغاز کرد و سپس به خوانندگی پرداخت. با انتشار آهنگ هایی مانند تو باید باشی توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. حمید هیراد زندگی شخصی خود را از حاشیه ها به دور نگه داشته و ترجیح داده است تمرکز خود را بر روی فعالیت های هنری خود قرار دهد. او در مصاحبه ها و برنامه های رسانه ای کمتر دربارهٔ زندگی شخصی خود صحبت کرده و همواره بر حرفهٔ موسیقی خود متمرکز بوده است.
سلبریتی های متولد بهمن در حوزه نویسندگی و شاعری
سلبریتیها در حوزه نویسندگی و شاعری، افرادی هستند که با قلم خود به دنیای ادبیات وارد شده و آثارشان تاثیر زیادی بر جامعه فرهنگی و هنری گذاشته اند. این افراد با نوشتن داستان ها، اشعار و مقالات، توانسته اند تجربیات و احساسات خود را به شیوه ای هنری بیان کنند و با استفاده از زبان، مخاطبان زیادی را جذب کنند. بسیاری از این نویسندگان و شاعران، به واسطه نوشته هایشان توانسته اند در عرصه ادبیات ایران جایگاه ویژه ای پیدا کنند.
بزرگ علوی
بزرگ علوی، یکی از برجسته ترین نویسندگان و روشنفکران ایرانی، در ۱۳ بهمن ۱۲۸۲ در تهران به دنیا آمد. خانواده او از جمله چهره های تأثیر گذار در سیاست و فرهنگ آن دوران بودند. پدرش، سید ابوالحسن علوی، از اعضای حزب دموکرات ایران و نمایندهی مجلس شورای ملی بود و مادرش نیز از خاندان آیت الله طباطبایی، یکی از رهبران مشروطه، محسوب می شد. این پیشینه خانوادگی، تأثیر بسزایی بر دیدگاه های اجتماعی و سیاسی علوی گذاشت.
علوی در سال ۱۳۰۲ برای ادامه تحصیل راهی آلمان شد و در رشته علوم تربیتی و روان شناسی تحصیل کرد. بازگشت او به ایران مصادف با آغاز فعالیت های ادبی و اجتماعی اش بود. او در مدرسه دارالفنون و مدرسه صنعتی به تدریس زبان آلمانی پرداخت و در همین دوران با چهره های ادبی برجسته ای همچون صادق هدایت، مسعود فرزاد و مجتبی مینوی آشنا شد. این چهار نفر گروهی با نام ربعه تشکیل دادند که رویکردی نوگرا در برابر ادبیات سنتی ایران داشتند.
تورج نگهبان
تورج نگهبان یکی از نام های برجسته و شناخته شده در دنیای ترانه سرایی و نویسندگی ایران است. وی در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۱۱، سلبریتی های متولد بهمن است که در اهواز به دنیا آمد و تحصیلات خود را در رشته ادبیات فارسی و علوم اجتماعی در دانشگاه تهران به پایان رساند. نگهبان فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۳۸ با پیوستن به رادیو ایران آغاز کرد و همکاری های خود را با برنامه معروف گل ها شروع کرد. او در طول دوران فعالیت هنری اش بیش از ۷۰۰ ترانه سرود که بسیاری از آن ها به ترانه های ماندگاری تبدیل شدند. از جمله آثار شناخته شده و مشهور او می توان به کلاه مخملی، تندباد حادثه و مهستی اشاره کرد که همچنان در دل مخاطبان موسیقی ایرانی جا دارند.
ابوالقاسم عارف قزوینی
بوالقاسم عارف قزوینی، یکی از برجسته ترین شاعران و تصنیف سازان ایرانی در دوره های قاجار و پهلوی، در سال ۱۲۵۹ هجری شمسی در قزوین به دنیا آمد. پدرش، ملاهادی وکیل، از وکلای دادگستری بود و عارف را در محیطی فرهنگی بزرگ کرد. عارف در کودکی و نوجوانی، صرف و نحو زبان های فارسی و عربی را به طور کامل آموخت و به ادبیات و شعر علاقه مند شد. همچنین، موسیقی را نزد میرزا صادق خرازی فرا گرفت.
به دلیل اصرار پدر، مدتی در مجالس نوحه خوانی شرکت می کرد و عمامه به سر می گذاشت، اما پس از مدتی این فعالیت ها را ترک کرد. در جوانی به تهران مهاجرت کرد و به سرعت وارد دربار قاجار شد. او با شاهزادگان قاجار آشنایی پیدا کرد و در ابتدا مورد توجه شاهزاده وثوق الدوله قرار گرفت. عارف با سرودن تصنیف ها و غزل های سیاسی، میهنی و عاشقانه، تأثیر زیادی بر جامعهٔ ایران در دوران انقلاب مشروطه داشت و به عنوان شاعر ملی ایران شناخته می شود. او یکی از سلبریتی های متولد بهمن است.
سلبریتی های متولد بهمن که حاشیه ساز شدند
سلبریتی های متولد بهمن که در هر حوزه ای که فعالیت داشته باشند، معمولاً به دلیل محبوبیت و دیده شدن زیاد، ممکن است در معرض حاشیه ها و جنجال ها قرار بگیرند. در این بین، سلبریتی های متولد بهمن نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در طول فعالیت خود، برخی از آن ها با حاشیه های مختلف رو به رو شده اند. این حاشیه ها می توانند ناشی از مسائل شخصی، سیاسی، اجتماعی، یا حتی اشتباهات عمومی باشند که توجه رسانه ها و مردم را جلب می کنند. بعضی از سلبریتی های متولد بهمن با اظهارات و رفتارهای جنجالی خود توجه زیادی به خود جلب کرده اند. سلبریتی های متولد بهمن معمولاً در حوزه های مختلفی چون بازیگری، موسیقی و حتی سیاست فعالیت می کنند و در کنار موفقیت هایشان، گاهی با تصمیمات و رفتارهای خاص، حواشی زیادی به راه می اندازند.
- پیشنهاد می کنیم لیست سلبریتی های متولد ماه قبل یعنی سلبریتی های دی ماهی را مطالعه کنید.
سوالات متداول سلبریتی های متولد بهمن
محمود فرشچیان، صادق هدایت و چندین نفر دیگر از سلبریتی های متولد بهمن هستند که بسیار مشهور می باشند.
شهاب حسینی، علی رضا خمسه، علی نصیریان و رویا نونهالی از جمله سلبریتی های متولد بهمن هستند که در این ماه به دنیا آمده اند.
شادمهر عقیلی و علیرضا عصار از جمله موزیسین هایی به شمار می روند که در این ماه به دنیا آمده اند.